Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com XERRADA ´AUTONOMIA EMOCIONAL´ L’11 DE MARÇ A L’ATENEU D’AVIÀ | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > GR Pedagogia i Salut

XERRADA "AUTONOMIA EMOCIONAL" L’11 DE MARÇ A L’ATENEU D’AVIÀ

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > XERRADA "AUTONOMIA EMOCIONAL" L’11 DE MARÇ A L’ATENEU D’AVIÀ


L’AFA Escola Santa Maria d’Avià convida a la xerrada “Autonomia emocional” el proper dissabte 11 de març a les 17:00h a la Sala  d’exposicions de l’Ateneu d’Avià. Es tracta d’una activitat formativa, amb torn de preguntes al final.

Serà impartida pel col·legiat Marc Feliu, psicopedagog, membre del Grup de Recerca Pedagogia i Salut del COPEC, expert en intel·ligència emocional i màster en teràpia Gestalt, que explicarà una petita part del seu Mòdul de Formació “El Tacte Pedagògic”, amb l’objectiu d’apendre a acompanyar els fills i filles en les seves emocions, sentiments i fomentar-ne l’autonomia en quan a la gestió emocional.

El seu treball es justifica en què el món canvia i la societat es mostra cada vegada més malalta, sobretot en l’àmbit emocional. El com hem viscut la infància, el nostre caràcter i la gestió emocional, són unes bases importants de com ens gestionarem.

Si aprenem a acompanyar els nostres fills i filles a ser éssers autònomament emocionals no dependran de parelles, pares, pantalles...

Data de publicació: 27/2/2023