Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com PROMOVEM I DEFENSEM LA PROFESSIÓ PEDAGÒGICA SENSE COMPLEXES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

PROMOVEM I DEFENSEM LA PROFESSIÓ PEDAGÒGICA SENSE COMPLEXES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > PROMOVEM I DEFENSEM LA PROFESSIÓ PEDAGÒGICA SENSE COMPLEXES

PROMOVEM I DEFENSEM LA PROFESSIÓ PEDAGÒGICA SENSE COMPLEXES!

Després de 20 anys d’història, el COPEC manté viva la seva missió fundacional de legitimar, representar i defensar la nostra professió davant les institucions, els altres professionals i la societat tota. Com a professionals de la pedagogia, som presents i aportem valor a l’àmbit de l’educació formal, no formal i informal, a l’àmbit social i comunitari i, també, a l’àmbit laboral i d’empresa.

L’any passat vam fer 20 anys i va ser un moment molt adient per aturar-nos, fer retrospectiva i celebrar tot el camí realitzat. 

Aquest 2023 comencem una nova etapa. Una etapa més madura del nostre Col·legi, on toca mirar endavant i, amb el màxim convenciment i sense complexes, caminar cap a un futur on posem la nostra professió a l’alçada del que es mereix. 

Així és que pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, deixem el victimisme enrere i lluitem a través de la nostra feina, sumem amb tot allò que fem i prenem consciència que la nostra mirada pedagògica, sempre possibilitadora i estratega, és de vital importància per acompanyar a infants, joves i adults a viure i adaptar-se al món d’avui.

#PromovemlaPedagogia #DefensemlaPedagogia

Data de publicació: 4/3/2023