Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com LA DRA. NEUS SANMARTÍ, COL·LEGIADA D’HONOR DEL COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

LA DRA. NEUS SANMARTÍ, COL·LEGIADA D’HONOR DEL COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > LA DRA. NEUS SANMARTÍ, COL·LEGIADA D’HONOR DEL COPEC

  • El COPEC celebra el seu 21è aniversari amb el nomenament de Col·legiada d’Honor a la Dra. Neus Sanmartí.
  • M. Victòria Gómez, presidenta del COPEC, fa balanç del primer any del seu mandat.
  • Més de 50 assistents gaudeixen de la Lliçó Magistral “Res no canvia, si no canvia l’avaluació”.
  • El Cor Preludi, de Girona, tanca l’acte amb arranjaments musicals del seu repertori.

Barcelona, 14 de juny de 2023. El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya celebra el seu 21è aniversari amb el nomenament de Col·legiada d’Honor a la Dra. Neus Sanmartí i Puig, per la seva trajectòria pedagògica en pro de la formació docent i el sistema educatiu inclusiu.

L’Acte, celebrat a la Sala d’Actes del Centre Cívic Casa Golferichs, ha estat moderat i conduit per la tresorera del COPEC, la Sra. Alícia Linares “Benvinguts i benvingudes a aquest acte tan especial, on celebrem la nostra dedicació, passió i compromís amb la pedagogia. És un honor per mi rebre-us en nom del nostre Col·legi en aquesta ubicació tan especial, la Casa Golferichs, que és un referent cultural de la ciutat de Barcelona. Un espai modernista on el coneixement i la creativitat s’uneixen i que per tant és perfecte pel que avui hem de celebrar”.

En la inauguració, la Dra. M. Victòria Gómez, presidenta del COPEC, que fa balanç del seu primer any de mandat, acaba la intervenció amb “Els i les Col·legiades d’Honor son referents per la seva trajectòria professional tot i que no pertanyin a l’àmbit de la pedagogia, però que porten en el seu ADN el bon fer pedagògic. És un orgull, Neus, perquè ets la primera dona col·legiada d’honor del COPEC i també perquè m’he format a la teva ombra. Ets tot un referent per al món docent, la innovació i en especial l’avaluació”.

El Dr. Antoni Navío, vicepresident del COPEC, en la laudatio de la Dra. Neus Sanmartí, conclou “La Neus fa pedagogia quan acompanya a futurs i futures docents; a docents que volen millorar la seva pràctica des de la innovació fonamentada, basada en la pràctica i per la pràctica. Potser és perquè té un referent escolta, que comparteixo i que ha estat per mi un referent fonamental per fer de la Pedagogia la meva activitat professional. És un veritable plaer tenir-te com a col·legiada d’honor, per ser una professional compromesa amb l’educació i amb la pedagogia. Benvinguda al nostre Col·legi, on promovem i defensem la Pedagogia sense complexes!"

La Sra. Rosa Rodríguez, secretària del COPEC, fa la lectura de l’acta de la Junta de Govern del 4 de febrer de 2023 a Girona “(...) s’accepta per unanimitat la proposta, designant a la Dra. Neus Sanmartí i Puig col·legiada d’honor en atenció i reconeixement als mèrits del seu treball d’especial significació i rellevància per a la ciència de la pedagogia i la seva trajectòria professional en la formació de professionals de l’educació”.

Més de 50 assistents gaudeixen de l’esperada Lliçó Magistral de la col·legiada d’honor, la Dra. Neus Sanmartí i Puig, on destaca que: “Res no canvia, si no canvia l’avaluació. Tenim el repte de fer-ho conjuntament. Necessitem molta força per aconseguir l’èxit en el procés d’aprenentatge. Cal canviar la percepció que la finalitat de l’avaluació és la nota, la finalitat és aprendre, i la nota n’és la conseqüència. El més important és arribar al final del procés d’aprenentatge per veure què hem aprés. Encara avui dia s’està molt lluny d’aconseguir-ho”. Una imprescindible conferència sobre l’avaluació i els seus reptes actuals.  

L’actuació musical del Cor Gironí de l’Escola Preludi, format l’any 1998 per la Sra. Mercè Rigau, dirigeix l’actuació amb Imma Eusebio, Isabel Illas, Blanca Seny, Agnès Ministral, Carla Còrdoba, Esther Solà, Susanna Arjona, Maria Ramos, Maria Farré i Ariadna Aymerich, clou l’acte amb un recital del seu repertori que ha fet les delícies dels assistents: Tuo tuo; Més enllà; Aixeca’t; Gotta be patient; Baylon’s falling; i especialment, Quan tot s’enlaira, intervenció molt aplaudida pel públic, que no va perdre ocasió en acompanyar a les cantaires acabant dempeus.  

Es clou l’acte del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya en el que la Sra. Alícia Linares ens convida a seguir caminant cap a un futur on posar la professió pedagògica a l’alçada del que es mereix, promovent-la i defensant-la sense complexes.

1 2

Persona de contacte: Eloi Català Escarré, pedagog de la secretaria tècnica
932 17 77 99 // 609 40 38 79 - copec.secretaria@pedagogs.cat
Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya 

Data de publicació: 14/6/2023