Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC RENOVA EL CENS DE FOMENT DE LA LLENGUA CATALANA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

EL COPEC RENOVA EL CENS DE FOMENT DE LA LLENGUA CATALANA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC RENOVA EL CENS DE FOMENT DE LA LLENGUA CATALANA

El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC) ha renovat, un any més, la seva inclusió en el CENS d’Entitat del Foment de la Llengua Catalana, de la que forma part des del 2016. Organisme de llengua.gencat.cat, que reconeix l’impuls i la promoció de la llengua catalana de les entitats que en formen part.

Tal com es reflecteix en els seus ESTATUTS a l’article 1.1.2 "La llengua pròpia del Col·legi és el català", és així com des de la seva creació el 14 de juny de 2002, el COPEC és una entitat activa en la defensa i promoció de la llengua catalana, sent el català la seva llengua de comunicació, i està compromès en preservar i promoure la llengua catalana i la seva difusió en l’àmbit de la pedagogia i l’educació. 

No obstant això, malgrat els esforços per mantenir una comunicació en català, ens enfrontem a dificultats amb els nostres proveïdors, entitat bancària i l’Administració Central (AEAT), que sovint no ofereixen els serveis i la comunicació en la nostra llengua. Això ens recorda la importància de continuar treballant per garantir el reconeixement i l’ús del català en tots els àmbits de la nostra societat.

El COPEC reafirma el seu compromís en la defensa i promoció de la llengua catalana. Continuarem treballant per l’assoliment d’un normalitzat de la llengua catalana. Així mateix, animem els nostres col·legiats i col·legiades a promoure l’ús i la difusió del català en els seus àmbits professionals.

Data de publicació: 19/7/2023