Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com VALORACIÓ CURS 2022-23. BONES VACANCES D’ESTIU! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència

VALORACIÓ CURS 2022-23. BONES VACANCES D’ESTIU!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > VALORACIÓ CURS 2022-23. BONES VACANCES D’ESTIU!

Benvolgut, benvolguda Col·legiat/da,

Estem a portes de les desitjades vacances d’estiu, el teu/el nostre COPEC també fa una parada estiuenca i tancarà tot el mes d’agost per tal de recuperar forces.

Un any més i abans de marxar de vacances voldria fer una breu valoració del que ha estat més significatiu en aquest primer curs de govern de la VI Junta: 

  • Hem continuat donant veu a la professió a través de conferències amb pedagogs/gues col·legiats/des;  així la conferència inaugural del curs va estar a càrrec del Dr. Joaquin Gairín. Vam tenir entre nosaltres la Dra. Mª Carme Boqué en el Dia de la Mediació i vam comptar amb la conferència del Dr. Miquel Àngel Prats sobre com viure en un món digital, en el Dia de l’Educació.
  • D’altra banda hem organitzat webinars, tenint en compte els diferents àmbits de la Pedagogia i en especial els vostres interessos. I ens hem desplaçat per totes les seus del COPEC per estar més propers. A Terres de l’Ebre es va presentar el 2n Compendi de Serveis Social Bàsics i a Girona "El pedagog/a en l’empresa".
  • Al desembre vam presentar el llibre "La cucología del maestro Eliseo" de la nostra vocal de Pedagogia Social, Pilar Morral. 
  • Pel març vam fer una petita escapada al Marroc, concretament al poble de Xaouen i a l’École Superieur de Tetouan, per a establir relacions i convenis. 
  • Aquest any, com sabeu, hem celebrat Sant Jordi a través de col·legiats/des que ens van comunicar les seves publicacions del 2022, van presentar i signar els seus llibres en el si del COPEC, en una celebració festiva tant nostrada.
  • Hem continuat treballant amb les universitats, i el Dia de la Pedagogia (13 de maig) vam lliurar els guardons als millors TFG i també el Consell Social va premiar els millors projectes de Pedagogia i ODS.
  • El punt més àlgid ha estat la festa del COPEC (14 de juny) on es va proclamar a la Dra. Sanmartí col·legiada d’honor per la seva trajectòria pedagògica.

Ara toca començar a dibuixar el nou curs amb nous reptes i noves oportunitats amb els nostres col·legiats, per això signarem convenis amb reducció de tarifes amb IL3-UB, i amb UNIR. Posarem en marxa la Comissió de "Pedagogs/gues Sèniors" liderada pel Dr. Àngel Casajús, pensem que no podem renunciar a l’expertesa i saviesa acumulades en tants anys de professió... tenim molts projectes que acabarem de materialitzar al setembre, per això ara necessitem també recarregar piles.

La nostra raó de ser sou vosaltres, que creieu i doneu suport a un COPEC que lluita per fer forta la nostra professió, de vegades  ignorada, però que al mateix temps és imprescindible per a la nostra societat.  

Gràcies per l’incondicional suport que dia a dia ens fas. 

Et desitjo que gaudeixis d’aquesta pausa tant si treballes com si fas vacances.

 

Amb molta il·lusió ens retrobem al setembre.


Mª Victòria Gómez Serés
Presidenta
Promovem i Defensem la Professió Pedagògica Sense Complexes! 

Data de publicació: 31/7/2023