Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com M. VICTÒRIA GÓMEZ, PRESIDENTA DEL COPEC AL CONGRÉS SOBRE PEDAGOGIA A ROMA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

M. VICTÒRIA GÓMEZ, PRESIDENTA DEL COPEC AL CONGRÉS SOBRE PEDAGOGIA A ROMA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > M. VICTÒRIA GÓMEZ, PRESIDENTA DEL COPEC AL CONGRÉS SOBRE PEDAGOGIA A ROMA

M. Victòria Gómez, Presidenta del COPEC participa al Convegno Pedagogia professionale: dalla teoria alla pratica in Italia, in Europa e nel Mondo organitzat per la Universitat de Roma i CONPED Coordinamento Nazionale Pedagogisti Ed Educatori.

El passat 8 de setembre, M. Victòria Gómez, la presidenta del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC), va participar de forma telemàtica a la Universitat de Roma al "Congrés de Pedagogia: de la teoria a la pràctica a Italia, Europa i al Món". Durant la seva INTERVENCIÓ, va abordar temes relacionats amb el procés per arribar a ser pedagog/a i/o educador/a i les oportunitats d’inserció en el mercat laboral.

En el seu discurs, M. Victòria Gómez va destacar la importància de la Pedagogia com la Ciència de l’Educació i va subratllar que els pedagogs i pedagogues són experts en processos educatius al llarg de la vida de les persones. A més, va fer èmfasi en la diferenciació entre un pedagog/a i un educador/a en termes de competències i rols en la intervenció educativa.

Sobre la formació en Pedagogia, va explicar que, a Espanya, consta de 4 anys de formació. Així mateix, es van detallar les àmplies àrees d’intervenció d’un/a pedagog/a, que inclouen l’educació formal, el context social, i les empreses, destacant les múltiples oportunitats professionals disponibles.

M. Victòria Gómez va concloure la seva intervenció donant a conèixer la importància de la pedagogia i les oportunitats que ofereix aquesta disciplina en la vida de les persones i en el món laboral. 

Data de publicació: 22/9/2023