Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com ACTE DEL DIA EUROPEU DE CONSIENCIACIÓ DE LA DISLÈXIA DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE DISLÈXIA | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

ACTE DEL DIA EUROPEU DE CONSIENCIACIÓ DE LA DISLÈXIA DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE DISLÈXIA

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > ACTE DEL DIA EUROPEU DE CONSIENCIACIÓ DE LA DISLÈXIA DE L’ASSOCIACIÓ CATALANA DE DISLÈXIA

El passat dissabte dia 7 d’octubre, M. Teresa Gàmez, vocal de Pedagogia i Escola, va assistir a l’acte de l’Associació Catalana de Dislèxia (ACD) amb motiu del Dia de la Dislèxia i amb l’objectiu d’aconseguir que les persones amb aquest trastorn, ja siguin infants, adolescents o adults, tinguin igualtat d’oportunitats competencials tant en el seu procés d’aprenentatge com en l’àmbit laboral.

L’acte va anar dirigit a sensibilitzar la societat sobre les necessitats i reptes que enfronten les persones amb dislèxia, promoure la inclusió i l’adaptació de metodologies d’ensenyament i pràctiques laborals que facin possible que aquest col·lectiu pugui desenvolupar-se plenament aprofitant al màxim les seves capacitats.


El proper dia 7 d’octubre, la comunitat educativa i les famílies estan cridades a unir-se a la commemoració del Dia de la Dislèxia, una jornada que busca augmentar la sensibilització i l’enteniment sobre aquest trastorn de l’aprenentatge. L’Associació Catalana de Dislèxia (ACD) convida a tothom a formar part d’aquest acte que se celebrarà a Casa Orlandai, ubicada al carrer Jaume Piquet, 23, de Barcelona de 11h a 13h. 

En aquesta jornada, Teresa Gàmez, vocal de Pedagogia i Escola, hi assistirà en representació del COPEC.

El Dia de la Dislèxia és una ocasió per apropar-se més a aquest trastorn i treballar junts com a comunitat educativa per proporcionar un suport eficaç als estudiants amb dislèxia. La jornada serà una oportunitat de creixement personal i comunitari, amb xerrades i intercanvis de coneixements per part de professors, alumnes i famílies. 

Per garantir que l’aforament de la sala es mantingui sota control i que tothom pugui gaudir de l’esdeveniment de manera segura, l’ACD sol·licita als interessats que comuniquin la seva assistència al correu electrònic: contacta@acd.cat.

Data de publicació: 9/10/2023