Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL COPEC PARTICIPA COM A JURAT DELS PREMIS ESCOLES VERDES 2023 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

EL COPEC PARTICIPA COM A JURAT DELS PREMIS ESCOLES VERDES 2023

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL COPEC PARTICIPA COM A JURAT DELS PREMIS ESCOLES VERDES 2023


El passat 14 de desembre, la ciutat de Balaguer va ser l’escenari dels Premis Escoles Verdes 2023. L’Acte va estar presidit pel director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural, que va posar de manifest l’excel·lència i el compromís amb la sostenibilitat de diversos centres educatius de Catalunya.

Joan Gamero, membre de la Comissió de Pedagogia i Escola del COPEC, va participar, un any més, com a membre del jurat.

Els guardons han estat concedits a les següents escoles:

  1. Institut de Seròs: Reconegut en la categoria de "Trajectòria de Millora Continuada en el Procés d’Ambientalització Integral del Centre".
  2. Escola Quermany de Pals: Que han participat en el projecte "Itinerari Pedagògic Camí del Corriol", guanyadora a la categoria de "Treball en Xarxa Realitzat Conjuntament amb Altres Agents del Territori".
  3. Escola Serra Voltor de Vallcebre: Victòria en la categoria d’“Actuació Singular Dins o Fora del Centre Educatiu que Reculli el Màxim de Contextos d’Acció que Promou el Programa Escoles Verdes” pel seu projecte titulat "El Procés de la Llana, de l’Ovella al Jersei".

A més dels guanyadors, s’han atorgat dues mencions honorífiques a:

  • Escola Pilar Mestres-Jaume Torrens de la Roca del Vallès: Pel seu "Projecte Ocells".
  • CEE Siloé de Mollerussa: Pel seu esforç en l’actuació titulada "Ratpenats a l’Escola".

Els Premis Escoles Verdes 2023 han destacat la dedicació dels centres educatius en la promoció de valors mediambientals i sostenibilitat, consolidant aquesta celebració com un reconeixement fonamental per a la comunitat educativa de Catalunya. Valors que el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya comparteix i promou activament.

Data de publicació: 18/12/2023