Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com BONES FESTES - COPEC, ON EL TALENT DE LA PEDAGOGIA SUMA! | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

BONES FESTES - COPEC, ON EL TALENT DE LA PEDAGOGIA SUMA!

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > BONES FESTES - COPEC, ON EL TALENT DE LA PEDAGOGIA SUMA!


Benvolguts/des col·legiats i col·legiades,

Arriba Nadal, i com cada any la Junta ha celebrat la seva darrera reunió de l’any, una reunió plena d’esdeveniments: representacions, publicacions, formacions i moltes idees per al proper any. Després del dinar de Nadal, de rialles plenes de complicitats, abraçades i petons, arriba el silenci. Temps per pensar, per reflexionar tot el que és bo i el que no ho és tant que envolta el nostre entorn, la nostra professió i aprendre d’aquesta experiència. Temps per assimilar les noves idees i propostes  per fer visible la pedagogia, per fer gran el COPEC, per arribar més i millor als nostres col·legiats i col·legiades que sou la nostra raó de ser.

Tot seguit arribarà un nou any que desitgem que vingui ple d’alegries, amb un ferm futur per a tots els col·legiats/des i ens faci brillar a través de les nostres accions.

Un any nou comporta felicitat, esperança, amor, alegria, mirada amatent a les necessitats que ens envolten i bones pràctiques. Cadascun d’aquests sentiments són els nostres desitjos d’un futur millor.

Presidència i Junta de Govern del COPEC us desitja molt Bon Nadal i un 2024 ple de Pedagogia en tots els àmbits!

COPEC, on el talent de la pedagogia suma!

--

M. Victòria Gómez Serés
Presidenta

Data de publicació: 22/12/2023