Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com INSCRIPCIONS OBERTES AL V CONGRÉS SS BÀSICS I ESPECIALITZATS - COPEC BECA 15 INSCRIPCIONS | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Activitats i formació > Jornades

INSCRIPCIONS OBERTES AL V CONGRÉS SS BÀSICS I ESPECIALITZATS - COPEC BECA 15 INSCRIPCIONS

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > INSCRIPCIONS OBERTES AL V CONGRÉS SS BÀSICS I ESPECIALITZATS - COPEC BECA 15 INSCRIPCIONS

EL COPEC BECA AMB EL 50% A 15 INSCRIPCIONS ALS COL·LEGIATS/DES

Interessats/des, envieu-nos un mail a copec.secretaria@pedagogs.cat

INSCRIPCIONS - PROGRAMA

Les INSCRIPCIONS ja estan obertes per al V Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, organitzat conjuntament pel Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, sota el lideratge enguany del CEESC.

El COPEC ha previst una dotació econòmica per becar el 50% de 15 inscripcions. Els col·legiats/des que desitgin acollir-se a aquesta beca poden enviar un correu electrònic a copec.secretaria@pedagogs.cat

El congrés se celebrarà els dies 27 i 28 de maig al Teatre Lliure de Barcelona, amb el lema "NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social", centrant-se en l’atenció a les professions que treballen en aquestes disciplines i del que ja està disponible el PROGRAMA provisional.

Els preus de les inscripcions inclouen les activitats dels dos dies de Congrés, així com les pauses-cafè del matí de dilluns i dimarts. A més, el dimarts hi ha la possibilitat de participar en un dinar conjunt en l’anomenat espai relacional.

No oblideu seguir la nova Pàgina Web del Congrés i les xarxes socials a X (Twitter) i Instagram per estar al dia de les darreres novetats.

EL COPEC BECA AMB EL 50% A 15 INSCRIPCIONS ALS COL·LEGIATS/DES

Interessats/des, envieu-nos un mail a copec.secretaria@pedagogs.cat

INSCRIPCIONS PROGRAMAJa està oberta la convocatòria per presentar Comunicacions i Pòsters per al 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats organitzat pel Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, sota el lideratge enguany del CEESC, se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a Barcelona

La convocatòria està destinada a tots i totes les professionals que vulguin compartir experiències, projectes, recerques o intercanvis relacionats amb l’àmbit social.

Les comunicacions i pòsters poden abordar les següents àrees temàtiques:
  • Intervenció preventiva o reactiva: perspectiva comunitària
  • Impacte de la digitalització en l’atenció social, joves i famílies, gent gran
  • Interrelació dels serveis d’atenció a les persones
  • Participació activa de les persones en els processos de millora als serveis socials bàsics i especialitzats
Data límit de presentació: 31 de març de 2024.

El V Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, organitzat pel Col·legi Oficial d’Educadors i Educadores Socials de Catalunya, Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya, Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, sota el lideratge enguany del CEESC, se celebrarà els dies 27 i 28 de maig a Barcelona

Sota el lema "NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social", el congrés abordarà la temàtica de l’atenció a les professions que treballen en aquests àmbits: educació social, psicologia, treball social i pedagogia.

La 5a edició del Congrés serà un espai de reflexió sobre la intervenció social, destacant la importància de mantenir una mirada crítica sobre el sistema i reivindicant els recursos necessaris per millorar les condicions dels Serveis Socials Bàsics i Especialitzats a Catalunya. A més, es vol reforçar la part científica i de recerca, aprofundint en els conceptes de mètode, procés i avaluació d’impacte en la intervenció social, tot posant les persones al centre i reconeixent la importància de la comunitat en aquest procés.

Guardeu-vos els dies 27 i 28 de maig de 2024 a les vostres agendes i seguiu les Xarxes Socials del Congrés per estar al dia de les darreres novetats.

TWITTER - INSTAGRAM - PÀGINA WEB

Data de publicació: 25/3/2024