Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR-SE A LA 17a EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Vocalies professionals > Vocalia Pedagogia i Escola

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR-SE A LA 17a EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER PRESENTAR-SE A LA 17a EDICIÓ DELS PREMIS EDUCAWEB

BASES- FORMULARI

Convocada la 17ª Edició dels Premis Educaweb d’Orientació Acadèmica i Professional de la que el COPEC, un any més, n’és entitat patrocinadora.

L’objectiu d’aquests premis és reconèixer, donar visibilitat i promoure les iniciatives d’orientació que duen a terme els orientadors i orientadores, els centres educatius i de formació, institucions, empreses... 

Enguany, hi ha quatre categories per a presentar els projectes d’orientació acadèmica i professional:

  • Premi Institucions: que reconeix els projectes d’orientació d’institucions, administracions públiques, organitzacions, associacions, centres educatius i empreses d’orientació, creats i implementats abans del juny del 2024.
  • Premi Dualiza-Educaweb per a Professionals: que premia aquells projectes presentats individualment per professionals del sector i que hagin estat creats i implementats abans del juny del 2024. CaixaBank Dualiza patrocina el guardó des del 2021.
  • Premi Centres de Formació Professional: aquest guardó reconeix els projectes d’orientació acadèmica i professional que duen a terme els centres d’FP gràcies a la proximitat i la connexió amb el món laboral.
  • Premi Bertelsmann-Educaweb d’Orientació per a Empreses: s’atorga amb el patrocini de la Fundació Bertelsmann des del 2018 per reconèixer els projectes d’orientació dissenyats i creats des de les empreses i implementats abans del juny del 2024.

El termini de presentació dels projectes d’orientació finalitzarà el 15 de juliol del 2024.

Premis oberts a: orientadors i orientadores, professorat, tutors o tutores, equips psicopedagògics, centres educatius i de formació, institucions, organitzacions, administracions, associacions, empreses i, en general, qualsevol persona física o jurídica.


Data de publicació: 12/2/2024