Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com REIVINDICACIONS COPEC 2023: INCLUSIÓ DEL PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A EN OFERTES I CONVOCATÒRIES | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Comunicacions

REIVINDICACIONS COPEC 2023: INCLUSIÓ DEL PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A EN OFERTES I CONVOCATÒRIES

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > REIVINDICACIONS COPEC 2023: INCLUSIÓ DEL PEDAGOG/A I PSICOPEDAGOG/A EN OFERTES I CONVOCATÒRIES

Durant l’any 2023, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya va enviar un total de 29 cartes de reivindicació professional a 26 entitats, entre les que hi consten Ajuntaments, Consells Comarcals, Associacions i Fundacions, instant a la incorporació de les titulacions de PEDAGOGIA i/o PSICOPEDAGOGIA (llicenciats) en aquelles convocatòries i/o ofertes laborals on, sense cap motiu, no formaven part de les bases.

Entre les respostes rebudes, destaquem:
  • 18 Respostes Positives: 
    • 5 han inclòs les titulacions de pedagogia i psicopedagogia a les bases
    • 4 per la urgència de la convocatòria no han estat a temps d’incloure però les presentades les han admès.
    • 9 No han exclòs les titulacions de pedagogia i psicopedagogia i es comprometen a incloure-les en futures convocatòries.
  • 8 Sense Resposta: En aquests casos, des de la secretaria del COPEC s’ha fet seguiment sense obtenir resposta. 
  • 3 Respostes Negatives: que justifiquen la seva decisió de no incloure aquestes titulacions, no obstant això, es continuarà insistint en futures convocatòries.
La valoració és positiva, ja que s’ha aconseguit introduir les titulacions en Pedagogia i Psicopedagogia en el 62,1% de les convocatòries a les que hem contactat.

El COPEC compromès activament en la promoció i defensa dels professionals de la Pedagogia i Psicopedagogia, vetlla per a què en les bases de convocatòries i ofertes laborals que s’ajustin al perfil, estiguin inclòs el PEDAGOG/A i el PSICOPEDAGOG/A.

SI HAS VIST ALGUNA OFERTA O CONVOCATÒRIA EN LA QUE S’HAN EXCLÒS LES TITULACIONS DE PEDAGOGIA I PSICOPEDAGOGIA, CONTACTAN’S.

Data de publicació: 27/3/2024