Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com II EDICIÓ DE SANT JORDI PEDAGÒGIC AL COPEC | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència

II EDICIÓ DE SANT JORDI PEDAGÒGIC AL COPEC

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > II EDICIÓ DE SANT JORDI PEDAGÒGIC AL COPEC

Avui, dimarts, 23 d’abril de 2024, el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya ha acollit la segona edició de "Un Tast de Llibres Pedagògics" en el marc de la celebració de la Diada de Sant Jordi.  En format presencial i telemàtic, on els assistents - que han pogut venir i els que estàven arreu de Catalunya i de l’Estat espanyol- han tingut l’oportunitat de descobrir tres publicacions pedagògiques, publicades durant el 2023, de col·legiats/des:

1. "Evaluación de Aprendizajes en Educación Superior" del que n’és coautor el Dr. Antoni Navío, vicepresident del COPEC, que en la presentació ha destacat la seva importància per a la millora de la competència docent i pel desenvolupament d’instruments d’avaluació, validat en diverses institucions. En la intervenció, el Dr. Navío ha posat de manifest que aquesta publicació és un recurs essencial per a la demanda de formació a mida i auto-formació relacionada amb l’avaluació d’aprenentatges per a professionals d’educació superior. A més, ha subratllat que ofereix estratègies per a la millora de la pràctica docent, basades en l’experiència dels autors i autores.

2. "Mucho Más que Hablar" del que n’és coautora i coordinadora la Dra. Carme Hernández-Escolano, ha posat l’èmfasi en què és una publicació per aprofundir en el món de la comunicació des d’una perspectiva interdisciplinària per fer-nos més competents en competència oral, vital en l’entorn actual. Aquest llibre és fruit del treball col·lectiu d’experts i expertes en comunicació. En la seva presentació, la Dra. Hernández-Escolano ha ressaltat la importància de la comunicació oral en tots els àmbits de la vida i ha explicat com aquesta obra ofereix eines pràctiques i recursos per a la millora de les habilitats comunicatives dels estudiants i professionals.

3. "Aprendo a Leer y a Escribir" de la pedagoga Sra. Noelia Torroba, presentant una guia per a famílies i mestres per abordar la lectura i l’escriptura amb nens i nenes, incloent claus per a alumnes amb necessitats educatives especials. El llibre comparteix jocs, llibres i material propi perquè l’aprenentatge sigui efectiu, divertit i divergent. En la seva intervenció, la pedagoga Sra. Torroba ha compartit la seva passió per l’ensenyament de la lectura i l’escriptura i ha explicat com aquesta obra ofereix estratègies adaptades a les necessitats específiques dels infants, incloent aquells amb dificultats d’aprenentatge.

L’acte ha estat inaugurat i conduït per la Dra. M. Victòria Gómez, presidenta del COPEC, qui ha destacat que: "Avui tenim l’oportunitat d’explorar tres publicacions significatives que aborden temes clau de l’educació i la pedagogia." 

La jornada, que s’ha dut avui SANT JORDI, ha esdevingut un espai de reflexió, aprenentatge i intercanvi, reafirmant el compromís del COPEC per l’excel·lència pedagògica en tots els àmbits d’intervenció del pedagog/s i del psicopedagog/a.PROGRAMA "UN TAST DE LLIBRES PEDAGÒGICS"

Col·loqui presentació de les publicacions: 
Modera i condueix: Dra. M. VICTÒRIA GÓMEZ, Presidenta del COPEC.
Format Híbrid, presencial a COPEC Barcelona (Avinguda Mistral 20, Bis, entresol 2a) i telemàtic a través de Zoom.

Berenar Tertúlia pedagògica i signatura de llibres amb els autors i autores.


Lloc: Barcelona, COPEC Barcelona (Avinguda Mistral 20, Bis, entresol 2a) i Telemàtic

Data/es: Dimarts, 23 d’abril de 2024

Data de publicació: 23/4/2024