Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com EL 5È CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS CLAU EN EL SECTOR | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Activitats i formació > Jornades

EL 5È CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS CLAU EN EL SECTOR

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > EL 5È CONGRÉS DE SERVEIS SOCIALS BÀSICS I ESPECIALITZATS CLAU EN EL SECTOR

  • El 5è Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats es consolida com un esdeveniment clau en el sector 
  • Amb 525 persones assistents, 61 ponents repartits en 19 taules rodones, i més de 40 professionals presentant comunicacions, hi ha hagut representació de 113 municipis, cobrint abastament la diversitat en la realitat del territori català. 
  •  “Calen inversions econòmiques amb bones decisions tècniques per garantir un futur sostenible i equitatiu per a tots i totes les ciutadanes”, Mireia Ballart Collado, Comissionada del Congrés.
El Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats és una iniciativa intercol·legial de 4 col·legis: el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC). La responsabilitat en la gestió, el disseny de l’activitat, l’elecció de la temàtica a tractar i l’organització és compartida pels quatre col·legis que es coordinen en quatre comitès. La secretaria tècnica d’aquesta cinquena edició està en mans del CEESC. El Congrés compta amb la col·laboració del Departament de Drets Socials de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Per a més informació podeu contactar amb: Maria Figueras M. 613 330 709 Tel. 934 521 008 comunicacio@ceesc.cat

El V Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats, que se celebrarà el proper 27 i 28 de maig al Teatre Lliure de Barcelona. Aquest congrés, organitzat pels col·legis professionals d’Educació Social, Treball Social, Psicologia i Pedagogia, enguany amb el lideratge del CEESC, reunirà més de 500 professionals dels serveis socials per debatre sobre els reptes actuals i futurs del sector.
Sota el lema "NAVEGAR (avançant) en els marges de la intervenció social", el congrés es proposa oferir una mirada crítica i interprofessional sobre el treball comunitari, fent èmfasi en la metodologia, el procés i l’avaluació. En un moment de radicalització política, el congrés també servirà per reivindicar els recursos necessaris per a una atenció eficaç i justa.
El Congrés de Serveis Socials Bàsics i Especialitzats és una iniciativa intercol·legial de 4 col·legis: el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC), el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya (COPC), el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) i el Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC). La responsabilitat en la gestió, el disseny de l’activitat, l’elecció de la temàtica a tractar i l’organització és compartida pels quatre col·legis que es coordinen en quatre comitès. 
Us animem a visitar la pàgina web del Congrés i a seguir les xarxes socials a X (Twitter) i Instagram.
__________________________
Per a més informació podeu contactar amb:  
Maria Figueras  M. 613 330 709 - Tel. 934 521 008 - comunicacio@ceesc.cat  

Data de publicació: 29/5/2024