Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com Grup de Recerca Pedagogs Sense Fronteres | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > Recerca i Comissions > Grups de recerca del COPEC

Grup de Recerca Pedagogs Sense Fronteres

La trajectòria dels Grups de Treball del COPEC ha evolucionat cap una tasca d’investigació i recerca, és per això que la Junta de Govern el 16/12/2016, aprova el canvi de denominació de GRUPS DE TREBALL a GRUPS DE RECERCA, considerant que s’ajusta a la realitat dels grups de treball i posa en valor la tasca que porten a terme, alhora que els dota d'identitat.  És així com els Grups de Treball a partir de gener de 2017 esdevenen GRUPS DE RECERCA. L’objectiu continua sent la creació de coneixement per part dels col·legiats i col·legiades i estudiants afiliats, dinamitzats pels Coordinadors/res amb la direcció de la Junta de Govern i/o en qui delegui.

El Grup de Recerca de Pedagogs Sense Fronteres (GRPSF) el forma al 2011 amb la voluntat de ser un espai de diàleg entorn la figura del pedagog/a i psicopedagog/a i l’àmbit de la solidaritat i cooperació internacional. La col·laboració amb entitats del sector, la posada en marxa de projectes propis i la construcció de coneixement són algunes de les línies de treball que el grup ha de tirar endavant i per això ens agradaria poder comptar amb la vostra participació. L'any 2014, amb la IV Junta de Govern assumeix la coordinació Eric Díaz Arribas  fins desembre de 2016. 

El Grup de Recerca Pedagogs Sense Fronteres del Col·legi de Pedagogs de Catalunya, neix l'any 2011, després de diversos intents, de la mà de col·legiats i col·legiades interessats/des en la cooperació pel desenvolupament. El GRPSF, enten la Pedagogia com la disciplina pedagògica des de la qual es treballa, teòrica i pràcticament, més enllà de les convencions geopolítiques i de creences i cultures.

Durant la seva trajectòria portà creat COPEC SOLIDARI  amb la finalitat de sumar-se a les iniciatives de voluntariat social que es desenvolupen a casa nostra i arreu, mitjançant la BORSA DE VOLUNTARIAT que es gestiona des de la Borsa de Treball del COPEC.

Actualment el GRPSF està inactiu en espera d'un/a nou/nova coordinadora que impulsi nous projectes pedagògics al voltant de la coorperació al desenvolupament i el voluntariat social. Tanmateix l'espai continua viu i continuen col·laborant col·legiats i col·legiades de forma puntual, en espera que aviat es pugui tornar a posar en marxa.


Data de publicació: 1/1/2017