Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com 12 MESOS DE PEDAGOGIA, UN RECORREGUT AL LLARG DEL 2022 | Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya

INICI > El COPEC > Presidència > Institucional

12 MESOS DE PEDAGOGIA, UN RECORREGUT AL LLARG DEL 2022

Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya >  > 12 MESOS DE PEDAGOGIA, UN RECORREGUT AL LLARG DEL 2022

Des del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya, fem un recorregut al llarg del 2022, on hem pogut recuperar, poc a poc, la presencialitat dels nostres actes i activitats, permetent-nos mantenir el contacte amb els col·legiats i col·legiades arreu del territori català. Un 2022 que recordarem per totes les bones noves que ens ha portat.

M. Victòria Gómez, pren el relleu en la presidència del COPEC, liderant la VI Junta de Govern, junta que es posa al servei de la professió, del Col·legi i dels col·legiats i col·legiades.

S’ha implementat el DIA DE LA PEDAGOGIA, el 13 de maig. Una data on pedagogs/gues i psicopedagogs/gues hem de posar en valor la nostra tasca com a professionals que treballem amb i per les persones.

El COPEC ha celebrat el seu 20è ANIVERSARI, duent la PEDAGOGIA i als pedagogs/gues i psicopedagogs/gues, a tots els racons de Catalunya. Ens acompanyes a veure-ho?

GENER

FEBRER
MARÇ
ABRIL
MAIG
JUNY
JULIOL
AGOST
SETEMBRE
OCTUBRE
NOVEMBRE
DESEMBRE
MITJANS DE COMUNICACIÓ on el COPEC ha participat enguany per opinar, debatre i reflexionar de manera pedagògica:
COL·LABORACIONS DESTACADES:

Data de publicació: 30/12/2022